Spännande tv-spel att se fram emot 2023

Spännande tv-spel att se fram emot 2023

tv-spel 2023

2023 ser ut att bli ett fantastiskt år för gamers. Med en hel upplaga av spännande spel som kommer att släppas, finns det något för alla att se fram emot.

Vissa uppkommande spel har redan släppt ett exakt datum då de kommer lanseras på marknaden, men i majoriteten av fallen så, låter utvecklarna oss fortfarande gissa när deras spel faktiskt kommer att släppas.

Med det sagt, här är fem mycket efterlängtade videospel som vi inte kan vänta på att få lägga vantarna på nästa år!

1. Starfield | Början av 2023

Bethesda Game Studios är redo att släppa sin senaste spelserie som på ett romantiskt sätt utforskar det yttre kosmos. Baserat på vad vi såg i speluppvisningen verkar det som om den nya titeln är starkt inspirerad av tidigare Bethesda-spel – framför allt Skyrim. Spelare kan förvänta sig att få möta olika fraktioner medan de flyger genom förrädiska rymdterrängar.

2. Final Fantasy 16 | Sommaren 2023

Final Fantasy serien är tillbaka med ett nytt spännande spel som utspelar sig i den europeiska medeltiden. I den här delen fokuserar Square Enix på actionorienterade strider, med jättelika magiska monster som slåss genom sina mänskliga former.

3. Diablo 4 | Någon gång under 2023

Blizzard håller på att förändra sin actionrollspelsserie och introducerar gamla klasser med ny karaktärsanpassning. Det ser ut att vara ett betydande steg framåt för Diablo eftersom Blizzard kontinuerligt kommunicerat ut till sina spelare och följare om den pågående utvecklingen.

4. Street Fighter 6 | Någon gång under 2023

Sju år har gått sedan det senaste Street Fighter-spelet, men Ryu och hans gäng är tillbaka. Capcom vill ”revolutionera” fightinggenren med nya World Tour- och Battle Hub-lägen samt realistisk grafik som möjliggörs av RE Engine.

5. Baldur’s Gate 3 | Någon gång under 2023

En ny stor nyhet är på väg för en redan mycket populär rollspelsfranchise. Skaparen av Divinity: Original Sin, Larian, utvecklar sin egen version av Forgotten Realms. Det har varit i early access i några år och kommer äntligen att avsluta resten av sin berättelse av spelet under år 2023.

Sammanfattningsvis

Där har du det, fem spännande spel att se extra fram emot år 2023. Utöver dessa spel finns det många andra titlar som fortfarande är under utveckling och som kommer att lanseras under det kommande året, vilket gör att det sannolikt finns ännu fler fantastiska spel som ännu inte har tillkännagivits.

Så håll ögonen öppna för fler spelnyheter och tillkännagivanden under de kommande månaderna!

Vill du publicera dina texter här?

Vi erbjuder alla våra läsare möjligheten att få publicera sina spelrelaterade texter här på Superplay. Tillvägagångssättet är enkelt, kontakta oss via vårt kontaktformulär så går vi vidare med processen via mail.

skicka in bidrag